![]() |
Karagedık Ercan İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Gölbaşı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karagedık Ercan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karagedık Ercan İlköğretim Okulu Resimleri - Karagedık Ercan İlköğretim Okulu Hakkında
. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karagedık Ercan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karagedık Ercan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karagedık Ercan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Karagedık Ercan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / GÖLBAŞI Adı: KARAGEDIK ERCAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARAGEDİK KASABASI Telefon Numarası: 3126177040 Faks Numarası: 3126177626 Web Adresi: Karagedık Ercan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |