![]() |
9 Eylül İlköğretim Okulu Menemen İzmir
9 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 9 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - 9 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 9 Eylül İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg 9 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 9 Eylül İlköğretim Okulu İzmir Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 9 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 9 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 9 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 9 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. 9 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: (232) 832 97 99 Okulun Faksı: (232) 831 15 95 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (9 Eylül İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 330826@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 9 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |