![]() |
Yemişendere İlköğretim Okulu Merkez Muğla
Yemişendere İlköğretim Okulu Hakkında - Yemişendere İlköğretim Okulu Tanıtım - Yemişendere İlköğretim Okulu Resimleri - Yemişendere İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Yemişendere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yemısendere İlköğretim Okulu Muğla Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yemısendere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yemısendere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yemısendere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yemısendere İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Yemişendere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 2528131001 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yemişendere Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 715002@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yemişendere İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |