![]() |
Ekinanbarı İlköğretim Okulu Milas Muğla
Ekinanbarı İlköğretim Okulu Hakkında - Ekinanbarı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ekinanbarı İlköğretim Okulu Resimleri - Ekinanbarı İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ekinanbarı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonu : A) Öğrencileri; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir orta öğretim kurumuna giren, bilim ve teknolojinin farkında olan, B) Değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler olarak yetiştirmektir. Misyonu : A)Öğrencilerimizin, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, B)Gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, C)Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, D)Yaşadığı çevre ve toplumda iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, E)Olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, F)Liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlar. Ekinanbarı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: 252 5366001 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 718043@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Burcu KURT Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla-Milas Mesafeleri 85 km - 15 km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok - Var Mutfak, Tuvalet, Banyo, 1 Oda, 1 Salon Ekinanbarı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |