![]() |
Mollaşakir Tarlacık İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl
Bingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Mollaşakir Tarlacık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mollaşakir Tarlacık İlköğretim Okulu Resimleri - Mollaşakir Tarlacık İlköğretim Okulu Hakkında
Mollaşakir-tarlacık İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mollaşakir-tarlacık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mollaşakir-tarlacık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mollaşakir-tarlacık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mollaşakir-tarlacık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / KARLIOVA Adı: MOLLAŞAKİR-TARLACIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MOLLAŞAKİR KÖYÜ TARLACIK MEZRASI Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |