![]() |
Çatak İlköğretim Okulu Kavaklıdere Muğla
Çatak İlköğretim Okulu Hakkında - Çatak İlköğretim Okulu Tanıtım - Çatak İlköğretim Okulu Resimleri - Çatak İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Çatak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çamlıbel-çatak İlköğretim Okulu Muğla Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamlıbel-çatak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamlıbel-çatak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamlıbel-çatak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çamlıbel-çatak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Çatak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kavaklıdere Okulun Telefonu: 252 596 4067 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çamlıbel Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 714751@meb.k12.tr Okulun Müdürü: İbrahim ÖZKUL Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çatak İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |