![]() |
19 Mayıs İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez
19 Mayıs İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tarihçesi - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Resimleri
. Okulumuzda gündüzlü eğititim yapılmakta olup seçmeli ders olarak bilgisayar dersi okutulmakta,ayrıca anasınıfı ve 1.2.3. sınıflarada haftada bir saat bilgisayar eğitimi verilmektedir. Okulumuzda standart sekiz (8) derslik 1 fen labaratuarı,1 sanat teknoloji işliği,1 kütüphane ve okuma salonu,1 müzik odası,rehberlik servisi,3 adet idari oda, Okul aile birliği odası , çok amaçlı salon , genel depo ,spor odası,2 Adet öğretmenler Odası ve merkezi öğrenci kantini,bağımsız girişli anasınıfı mevcuttur. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: 19 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 2000 EVLER MAH. HALI SAHA YANI Telefon Numarası: 3842151400 Faks Numarası: 3842152964 kaynak :webrehberiz.biz |