![]() |
Güneytepe İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar
Güneytepe İlköğretim Okulu Hakkında - Güneytepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Güneytepe İlköğretim Okulu Resimleri - Güneytepe İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Güneytepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Tarihçesi 1939 tarihinde faaliyete başlamıştır.İlk başta eski binada faaliyet göstermiş olup,şuanda yeni binada eğitim öğretim yapılmaktadır. Okula köyün ismi verilmiştir. Okulun Özellikleri: Okul gündüzlü ve normal Eğitim-Öğretim vermektedir. Okutulan seçmeli dersler : 1.2.3. sınıflarda Spor Etkinlikleri ve Takviye Etüt. 4.ve 5.sınıflarda Sanat Etkinlikleri. Binanın Özellikleri : Bina 1939 yılında tek katlı olarak yapılmıştır. Dershaneler : 3 dershane mevcuttur. Sınıf sayısı :2 adet sınıf bulunmaktadır. Labaratuar : yok Teknoloji sınıfı : 3 bilgisayarlı. Beslenme sınıfı : yok Kütüphane : yok Okulun Donanımı : Elektirik, su ve telefon mevcuttur. Okul ve sınıf kitaplıkları: Sınıf kitaplıkları imkanlar ölçüsünde kurulmuştur. Atölye durumu : Atölye yoktur. Depo Ambar Arşiv : Depo okul binasından ayrıdır.Arşiv odamız mevcuttur. Spor Salonu : Spor salonu yoktur. İdare Odası : 1 adet müdür odası vardır. Öğretmen Odası : Öğretmen odamız yoktur Arşiv : Arşiv odamız mevcuttur. Bahçenin alanı,ağaçlandırılması,çalışma ları: Çevre düzenlemesi yapılmaktadır.Bahçe ağaçlandırması mevcuttur. Güneytepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: (272) 7421033 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://guneytepeioo.meb.k12.tr/ Okulun E-Posta Adresi: 414892@meb.k12.tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güneytepe İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |