![]() |
Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu Bilgileri Keçioren Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçioren'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu Resimleri - Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu Hakkında
Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Danışment Çiçekli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: DANIŞMENT ÇİÇEKLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yunus Emre Cd. Değerli Sk. No:18 Incirli Telefon Numarası: 3123147280 Faks Numarası: 3123607101 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |