![]() |
Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Orhangazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Orhangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Orhangazi İlköğretim Okulu Hakkında
Misyonumuz İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip, eğitim kadrosuyla ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören bir standardizasyonu sağlayarak, topluma, mesleki yeterlilik seviyesine ulaşmış etik normlara sahip bireyler kazandırmak. Vizyonumuz *Profesyonel eğitim kadromuzla tercih edilecek bireyler yetiştirmek *Mesleki ve kişisel gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek. *Sektöre maksimum fayda sağlayacak kalifiye eleman yetiştirmek. *Performansına ve sosyal ilişkilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulumuz serpme evler mevkiinde 1976 yılında Mahmut MACİT tarafından yaptırılmıştır. 1986 yılına kadar Mahmut Macit İlkokulu olarak hizmet vermiştir. Mahmut MACİT uzun yıllar okulumuza maddi ve manevi destek vermiştir. 1987 yılında Polis Lojmanları içine 8 derslikli yeni okulun yapılmasıyla okul lojmanlar içerisine taşınmış, adı da Orhangazi İlkokulu olarak değiştirilmiştir. 1986 yılından 2000 yılına kadar 8 derslikle ikili eğitim olarak devam eden okulumuz, ilköğretimin sekiz yıla çıkarılmasından sonra öğrencilerimize yetersiz kaldığından 2000 yılında o zamanki okul müdürü İzzet MEŞECİ’nin girişimleri ve bakanlığımızın katkılarıyla yeni binamız yapılmış, 2000-2001 yılında eğitim öğretime başlamıştır. ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 385763 Okul Müdürü Gönül ÜNAL Orhangazi İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Orhangazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Orhangazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çamlica Mah. Polis Lojmanlari istanbul Yolu 7.Km. Yenimahalle/Ankara Telefon Numarası: 3123975912 Faks Numarası: 3123975912 E-mail Adresi: 385763@meb.k12.tr Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Orhangazi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |