![]() |
Bakırtolu İlköğretim Okulu Karatay Konya
Bakırtolu İlköğretim Okulu Hakkında - Bakırtolu İlköğretim Okulu Tanıtım - Bakırtolu İlköğretim Okulu Resimleri - Bakırtolu İlköğretim Okulu İletişim
Bakırtolu İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bakırtolu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bakırtolu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bakırtolu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bakırtolu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bakırtolu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: BAKIRTOLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bakirtolu I.O. Okulu Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak:webrehberi.biz |