![]() |
Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu Taşova Amasya
Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu Hakkında - Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Taşova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri
Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Alcakbel Erbeğendı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / TAŞOVA Adı: ALCAKBEL ERBEĞENDI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Alçakbel Erbeğendi Mezrası Taşova / Amasya Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |