![]() |
Piri Reis İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir
Piri Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Piri Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Piri Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Piri Reis İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Piri Reis İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Piri Reis İlköğretim Okulu İzmir Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Piri Reis İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Piri Reis İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Piri Reis İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323653018 Okulun Faksı: 2323653018 Okulun Adresi: 7213 Sk. Emek Mh. Gümüşpala Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Piri Reis İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |