![]() |
Başöğretmen İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ
Çorlu Başöğretmen İlköğretim Okulu Hakkında - Başöğretmen İlköğretim Okulu Tanıtımı - Başöğretmen İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Başöğretmen İlköğretim Okulu Resimleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Başöğretmen İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başöğretmen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başöğretmen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başöğretmen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Başöğretmen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: BAŞÖĞRETMEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sağlık Mah. Atabey Sok. No1 Çorlu/Tekirdağ Telefon Numarası: 2826861012 Faks Numarası: 2826863638 web sitesi : - Detaylı Bilgi webrehberi.biz |