![]() |
Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu İnönü Eskişehir
Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu İletişim
Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: İNÖNÜ Okulun Telefonu: 222 5912019 Okulun Faksı: 222 5912019 Okulun Adresi: Çarşı Mah.Mustafa Kemal Cad.No:29 26670 İNÖNÜ/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://www.sehitaliihsanaydin.meb.k12 .tr/ Okulun E-Posta Adresi: 283057@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Hale EVİRCAN DEMİR Okulun Öğretmen Sayısı: 8 Okulun Öğrenci Sayısı: 182 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: Eskişehir ili İnönü İlçesi'nde olup ilçe Eskişehir merkeze yaklaşık 35 km uzaklıktadır. Ulaşım belediyenin araçları ile sağlanmaktadır. Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok. Şehit Ali İhsan Aydın İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |