![]() |
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Akademik Birimler
Akademik Birimler Fakülteler Hukuk Fakültesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendsiliği Çevre Mühendisliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Avrupa Birliği İlişkileri Uluslararası İlişkiler İşletme Sosyal Hizmet İletişim Fakültesi Gazetecilik Radyo ve Televizyon Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Görsel İletişim Tasarımı Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı Psikoloji Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım İç Mimarlık Mimarlık Endüstri Ürünleri Tasarımı Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Resim-İş Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği Enstitü Sosyal Bilimler Enstitüsü İngilizce Öğretmenliği Yüksek Lisans Programı (MA-ELT) İşletme Yüksek Lisans Programı (MBA) Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programı (MA) Türk Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programı (MEd) İletişim & Medya Çalışmaları Yüksek Lisans Programı(MA) Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (MSc) Bilişim Sistemleri Müh. Yüksek Lisans Programı (MSc) İnşaat Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (MSc) Yönetim Bilgi Sist. Tekn. Yüksek Lisans Programı (MSc) Güzel Sanatlar Enstitüsü Mimarlık Yüksek Lisans Programı (MA) Grafik Tasarım Yüksek Lisans Programı (MA) Yüksekokullar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Radyo ve Televizyon Programcılığı Bilgisayar Teknolojileri ve Programcılığı Meslek Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Yabancı Diller Merkezi Turizm ve Otel İşletmeciliği Kütüphane UKÜ Kütüphanesi ANKOS, EKUAL, ULAKBİM ve ÜNAK üyesidir. Araştırma Merkezleri Çevre Araştırmaları Merkezi Kıbrıs Araştırmaları Merkezi Sosyal ve Stratejik Politikalar Araştırma Merkezi Sualtı Arkeoloji Araştırmaları ve Görüntüleme Merkezi Sürekli Eğitim Merkezi Kaynak : Wikipedia |