![]() |
Nisanın Başlangıcında,Bir Kuş Gibi.....
nisan başlangıcında gelmiştin bana, baharın gelişini müjdeler gibi sıcacık gülmüştün, kuşlarla beraber göç ettiğin yüreğime, uzak diyarlardan getirdiğin sevgi tohumlarını ekmiştin. her sabah yeni,yepyeni bir gülüşle baktın gözlerime, her sabah şevkat dolu kanatlarla sardın yaralı kalbimi nisanın başlangıcıydı,mutluydum ama sonbaharla beraber gideceğini bilmiyordum. nisan başlangıcıydı geldiğinde, kuşların en güzel ötüşleriyle söylemiştin beni sevdiğini ve ben henüz bilmiyordum, sonbaharda kuşlarla beraber gideceğini senden hiçbirşey beklemediğim halde bu sevdayı sen sunmuştun bana, ilk zamanlar sevda yuvasını kuran bir güvercin gibi görünmüştün gözüme de, sonradan anlamıştım ben, sen aslında sevda leşi bekleyen bir akbabaydın. bütün kışı tek geçirdim ben, sense başka baharlar yaşadın,başka diyarlarda,başka kalplerde. bir kuş kadar küçüktü hafızan, sildin unuttun beni,hayatında hiç yaşanmamış oldum nisan başlangıcındayız yine, bahar iyiden iyiye yayıyor kokusunu, kuş sesleri sardı yine etrafı, ve yine sen! aynı güvercin havasında,saklamışsın gerçek yüzünü gel diyorsun bana,bir yazı daha geçirelim beraber, bir yarayı açık bırakıpta gitmesi kolay sana, bilmiyorsunki buralarda ne kadar ketumdur kış, yok yok anladım bu sevda fazla sana! sana göre bu sevda bir güvercindi, nefes kesen,yükseklerden gezen,sevda süzen bir süzgeç bir mevsim yaşayan bir serçeymiş sevdamız oysa bu serçe gözyaşını çoktan döktü,artık çok geç! KEZBAN ÇINAR |
Cevap : nisanın başlangıcında,bir kuş gibi.....
choq gzl bi paylaşım kezbancım tşklr....:D
|
eLine yüreğine emeğine sağLık cNm :D
çok güzel oLmuş yasarken yoLLamıştın satii =) |
teşekkür ederim canlarım benim.
|
kezban kardeşim yine dökmüşsün bütün marifetini sana güvenmekde doğru yaptığımı biliyordum zaten tek kelimeyle harika olmuş ellerine sağlık canım... |
Cevap : Nisanın Başlangıcında,Bir Kuş Gibi.....
sevgili kezban sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş şiirinizi okudum emeğinize sağlık demekten başka söylenicek söz de yok size gelen msj benim göndermediğimi bilmenizi isterim inanıp inanmamakta sizin kalmış....
|
Cevap : Nisanın Başlangıcında,Bir Kuş Gibi.....
size inanmamam için daha önce herhangi bir eksiginizi görmedim,insanlarla sertleşmeyi sevmeyen biriyim.size tabiki inanırım.ama sizin üyeliğiniz altında kimin bana böyle bir mesaj çektiğinide merak etmiyor değilim.paylaşırsanız sevinirim.yorumunuz için sağolun.
|