![]() |
Cevap : Yalnızlık Adına [4]
Özellikle ilk resmi çok sevdim..
Tşkler..:)( |
bn tşk ederm cnm (:
|
Yanlızlığın açılımı nedir acaba,sosyal aktivitelerde kendine güvenemeyen arkadaşların,kendilerine olan güvensizliği mi,yoksa gidenin yerinin doldurulamayacağımıdır?
|
bnce qdenn yernn doLduruLamayacaqı ;)
|
çok kötü biŞEY bnece yanlızlık ve kimse yanlız değildir yanlızlık ALLAHA MAHSUSDUR.
PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER.. |
Alıntı:
Kendini bu kadar kahrediyorsunda ne oluyor,eline ne geçiyor,seni geçtik ona ne oluyor?...Kısacası olan bize oluyor... Beni kurtaran söz bu söz olmuştur,ilk başlarda zorlansan da her tuttuğun el onun eli imiş gibi gelsede sonra insan mutlu olmayı başarıyor,bence herkes kendine bir şans tanımalı,geçmişle mutlu olunmuyor maalesef... |
Alıntı:
herşeyden soquyorum herkesten soyutLuyorum kndmi..ama qerçkten de eLime qeçen koca bir hiçç.. beLki de bunun oLmasını istiyorum.. yaLnız kaLmak her zamn tercidhm oLmuştr.. tşk ederm yorumuzdan doLayı (: |
http://img139.imageshack.us/img139/9366/y12bm8.jpg
ben buyum sanırım.oturdum bekliyorum yalnızlıgımın geçmesini.:Dgölgeler düştüğünde birileri geliyo sansamda beni kurtarmaya oturamadı daha kimse.gölgelerinide alıp gittiler.bende hep arkalarından el sallamak durumunda kaldım. olsun ben yalnızkende mutluyum:D |
benimkide buna çok benzio tşkler paylaşım için emeğine sağlık http://img81.imageshack.us/img81/9894/y25gu9.jpg |
Bence de kimse yalnız değildir hayatta.Yalnızım dediğimiz zaman gerçekte yalnız hissediyoruzdur ve bazen koca bir kalabalığın içinde de yalnız hissedebilir insan. Vandetta'nın da dediği gibi kendine güveni olmayan arkadaşların güvensizliği sadece yalnız hissetmek için sebep olabilir. Gidenin yerinin doldurulamayacağı da yalnız kalmak için bir sebep olamaz bence. Eğer geride başka hiçbir dostumuz kalmadıysa...Yani sözün kısası yalnız hissetmek başka gerçekten yalnız kalmak çok başka bişey.
|
bu hoş kareler içn tşkrlr
|
ooooooooooooofffffffffff offfff
teşşekkürler |
:icon_sorry::img-cray: choq gzldi bunlar choq tşkr cnmm..
|
Alıntı:
|