![]() |
Hakan Altun - Senden Sonrası Albümü
hakan altun senden sonrası
hakan altun senden sonrası albümü hakan altun senden sonrası albüm şarkıları http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ruh İkizi & feat. Yıldız Tilbe Söz & Müzik:Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara Duy Beni Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun & Aydın Kara Aranjör: Aydın Kara Aşkım Yalan Ellerde Söz & Müzik:Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara Ben Zaten Ölmüştüm Söz: Hakan Altun Müzik: Taner Kalkuloğlu Şiir: Aydın Kara Aranjör: Gökhan Varol Hepsi Sana Benziyor Söz: Hamza Dekeli Müzik: Uğur Bayar Aranjör: Aydın Kara Yaz Bana Söz: Çelik Erişçi Müzik: Ufuk Yıldırım Aranjör: Ufuk Yıldırım Hadi Geri Ver Söz & Müzik:Hakan Altun Aranjör: Yaman Hadi & Hakan Yelbiz Sevseydin Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun & Aydın Kara Aranjör: Ufuk Yıldırım Susma Söz: Hakan Altun Müzik: Aydın Kara Aranjör: Metehan Köseoğlu Aşk Sokağı Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Gökhan Varol Mızrap Eşlik Ediyor Söz: Mehmet Toker Müzik: Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara Var Mısın Yok Musun Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Semih Tuncer |