![]() |
İMKANSIZIM
öyle mutsuzum ki çıkışı yok bu karanlığın
güzel bişi olmasa da farketmez ne çok uğraştım beni farket diye artık farketsen de farketmez......... SANA sesleniyorum eyyy AŞK... beni duymican okuyamican biliyorum ama..Gidişim yürekten değil zorunluluktan.sanma bu toy sewdayı başka kimliklere taşırım.sanma ki benden sakladığın gülüşlerini yalancı yüzlerde ararım. seni de götürürüm yüreğimde.yokluğunu taşırım. bulup bulup kaybettim seni.. n yazık ki toz duman edemedim sewgimi n yazık ki kalamadın bana.öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. kokladıkça bizi bi yanlışa mahkum ettiiğini anlayacaksın.... okuyanlar okurken belki gülceksiniz ama yazarken bnm canm yanıyodu ki bn bunları yaşıorum.. bu yük çok ağır.hele karşısında ki öğretmeninse.hep ertelenmiş sözcüklerle dolu yüreğim sölemeyi hep yarına bıraktığım.hep ertelenmiş sewdalarla dolu yüreğim.elimi uzatsam dokunacak kadar yakın ama dokunmaya bir türlü cesaret edemediğim.. |
Cevap : İMKANSIZIM
Üzüldüm kardeşim böyle açılı şiirler yazıyorsun hep üzme tamam mı kendini kardeşim
|
gözyaşı naber:
? (şiirgüzel) |
Alıntı:
|
özelde yazamıyorum canım yeni geldim
|
Alıntı:
|
1hafta dolmayınca gönderilmiyomuş (bilgin vardır umarım)
|
Alıntı:
|
denedikkk:iconuzgun:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar tartışmayı keselim ewt doru 1 hafta dolmadan msj gitmior.ama konu arasınada nasılsın sıkıştırılmas bu işi geyik odasında yaparsanız daha iyiolur bu konu aşkla ilgili
|
Alıntı:
|
Lütfen uzatmayalım kırılıyorum ikinizede büyütecek birşey yok
|
Alıntı:
|
Alıntı: