ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Hücre Yenileyici Gözaltı Maskesi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=486183)

Prof. Dr. Sinsi 08-18-2012 04:53 AM

Hücre Yenileyici Gözaltı Maskesi
 
bitkisel maske tarifleri - göz çevresi bakımı - göz çevresi sorunlarına bitkisel çözüm - gözaltı maskesi


Gözaltı torbası,kırışıklık vgözalti maskesi1 Hücre Yenileyici Gözaltı Maskesie diğer şikayetleriniz için sizlere hücre yenileyici özelliğe sahip bitkisel gözaltı maskesinin tarifini sunuyoruz.
Hücre yenileyici gözaltı maskesi kivi ile yapılan doğal bir cilt maskesidir. Göz altlarındaki kırışıklık, gözaltı torbaları ve morluklar için çok faydalı olacak ve iyi gelecek bir maskedir.

Malzemeler:

Yarım kivi,

1 çay kaşığı buğday yağı,

1 çay kaşığı bal.

Hazırlanışı : Yarım kiviyi cam rende ile rendeledikten sonra Buğday yağı ve balı ilave ederek karıştırın. Temizlenmiş cildinize gözaltlarına uygulayın. 20 dakika etki etmesini bekledikten sonra cildinizi ılık su ile yıkayın.

Bu maskeyi haftada bir geceleri yatmadan uygulayabilirsiniz. 4 haftada gözaltlarınızdaki değişimi göreceksiniz.

Not : Gece sürülmesinin nedeni, cilt kendini gece 1-3 saatleri arasında yeniler.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.