ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Kadınlarda Aşırı Tüylenme Sorununa Bitkisel Çözüm (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=486051)

Prof. Dr. Sinsi 08-18-2012 05:15 AM

Kadınlarda Aşırı Tüylenme Sorununa Bitkisel Çözüm
 
Kadınlardaki aşırı tüylenme sorununa bitkisel çözüm önerileri

Hüseyin Ermiş, kadınlardaki aşırı tüylenme sorununa bitkisel çözüm öneriyor.


Kadınlarda görülen aşırı kıllanma veya tüylenmeye tıp dilinde hirsutism denir. İstenmeyen bölgelerde, istenmeyen şekilde olan kıllanma ve tüylenmedir.
Kadınlarda Aşırı Tüylenme Hangi Bölgelerde Olur?

Genital ve koltuk altı bölgesi harici farklı bölgelerde çıkan kıl ve tüylerdir. Bu kıllanma, erkek tipi kıllanmadır.Yani, bıyık ve sakal bölgesinde, göğüs ve uçlarında, göbek üstünde, bacak aralarında çıkan kalın ve uzun kıllardır.
Kadınlardaki Aşırı Tüylenmeye Ne İyi Gelir ve Ne Yapılabilir?

Kadınlar için oldukça can sıkıcı bir durumdur. Bu dertten muzdarip olan kadınlar için, bitki uzmanı Hüseyin Ermiş bitkisel bir tedavi öneriyor.

Hüseyin Ermiş‘ten İstenmeyen yerlerde çıkan kıl ve tüylere bitkisel reçete :

* 1 çorba kaşığı çörekotu,
* 1 tutam safran,
* 5 tutam kırlangıç otu,
* 3 tutam ısırgan otu,
* 3 tutam atkuyruğu,

Bu bitkilerin karışımından çay yapılır ve günde 2 defa içilir.

Ayrıca, bu çayı kullanırken, tüyler haftada bir kez alınır ve o bölgelere günde 2 defa aynısafa kremi sürülür. Tüylerin azaldığını göreceksiniz.

Aktar Hüseyin Ermiş‘in bu etkili bitki formülü ile, istenmeyen tüylerden, kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.