![]() |
Soru:"Sol Karın Boşluğunda Bıçak Sapması Gibi Ağrı"
Merhaba hocam, ben 29 yaşında bilgisayar öğretmeniyim. Benim soruma cevap yazarsanız çok mutlu olucam. Şöyle ki, benim yaklaşık 2 yıldır tuvalet alışkanlıgım bozuk. Çok uzun süre kabızlık yaşıyordum.Son 6 aydır sol karın boşluğumda günün belli saatlerinde bıçak saplaması gibi bi ağrı giriyor. Dışkım kabızla ishal arası ve kötü kokulu gelmeye başladı. 6 ay boyunca yaptırdıgım idrar tahlillerinde idrarımda az da olsa kan görülüyor. Böbrekler temiz çıktı, doktorlar kum döküyor olabilirsin yada taş sıkışmış olabilir gibi cevaplar veriyorlar. Mide, karaciğer, akciğer herşeye bakıldı ama bir tek bağırsaklara bakılmadı. Ornisid Ford isimli ilaç kullanıyorum ama bi düzelme yok. Sorunum ne olabilir, bana ne yapmamı önerirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 25.09. 06:48:08 böbrekler için IVP gerekebilir. kan azda olsa devam etmesi normal değil. bir nefrologa görünmelisiniz. böbrekler normal ise, kolonoskopi yaptırarak barsaklar incelenmelidir. dışkıda parazit, giardia antijen testleri unutulmamalıdır. herşey normal çıkarsa doktorunuz irritabl barsak hastalığı için tedavi düzenleyecektir.sağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |