![]() |
Soru:"Düşük Yapmış Olabilir Miyim ?"
7 aydır korunmuyoruz.1 kez doktora göründüm.bir problemimin olmadığınız sadece her ay düzenli yumurtamın çatlamadığını söyledi.ama bununla ilgili bir tedaviye başlamadı.ben yine her ay olduğu gibi düzenli adet görüyorum.fakat önceden olmayan tek şey adet dönemi dışında çok az lekeler olması (kan gibi).2 gün önce çok kötü düştüm ,sağ alt kasığımda bir ağrı var ve bacağıma vuruyor.ama ben kasığımı çarpmadım.karnımda müthiş bir hareketlilik halen ver.bu şiakeyetler ile doktora gitmeliyim?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Doç.Dr. A.Serhan CEVRIOGLU 25.05. 21:30:53 Merhaba, Doktorunuz yumurtlama takibi amacıyla ultrason kontrolleri ve serumda progesteron adı verilen yumurtlama sonrası salgılanan hormon düzeyine bakmış olmalı. 12 aylık korunmasız ilişki sonrasında erkeğin sperm analizi ve kadının hormon tetkikleri ile rahim filmini istiyoruz. Bunların sonuçlarına göre tedavi yöntemini belirliyoruz. Ağrınız fazlaysa doktorunuza başvurun. www.serhancevrioglu.com Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |