ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Hocm Ben 17 Yasında Bır Gencım Saçımın Ust Kısımlarında Son Zamnlarda Aşırı Derecede Azalma Meyda... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=474152)

Prof. Dr. Sinsi 08-18-2012 04:08 AM

Hocm Ben 17 Yasında Bır Gencım Saçımın Ust Kısımlarında Son Zamnlarda Aşırı Derecede Azalma Meyda...
 

hocm ben 17 yasında bır gencım saçımın ust kısımlarında son zamnlarda aşırı derecede azalma meydana gelıyo banyo yaptığımda saçımı yıkadığımda ellrım hep saçla doluyor.ailemde kellik var . ama benım saçımın bu yaşta az olmasını normel bulmuyorum acaba bu dokulmelerı nasıl onlerım?


CEVAP:
Ailenizde saç dökülmesi varsa genetik yatkınlığınız var demektir. Tabi bu herşeyin bittiği anlamına gelmez.Gerekli tahlil ve incelemeler yapılarak asıl dökülme sebebi bulunup buna uygun tedavi uygulanmalıdır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.