![]() |
Psikopatlık Testi..
Soruyu okuyun cevabını verin ve sonucu için aşağıya bakın. Bu bir şaşırtma
sorusu değil. Okuduğunuz soruyu cevaplamaya çalısın. Benim tanıdıgım hiç kimse dogru cevabı bulamadı. Bir kadın annesinin cenaze töreninde hiç tanımadıgı bir adamla karsılasır. Adamın hayatının erkegi oldugunu düsünür ve anında asık olur, ama adam telefon numarasını sorma sansı olmaz. Bir kaç gün sonra bu kadın kendi kızkardesini öldürür. >>SORU: Kadın kızkardesini neden öldürmüs olabilir? (Cevabını vermeden önce biraz düsünün) >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>CEVAP: >> >>Kadın, asık oldugu adamın bu cenaze törenine de gelecegini umud ediyordu. Eger soruyu böyle cevaplandırdıysanız, tam bir psikopat gibi düsünüyorsunuz demektir. Bu ünlü bir Amerikalı psikologun bir kisinin katil olup olmadıgını bulabilmek için uyguladıgı testlerden biri. Yakalanmıs bir çok katil (serial killer) bu testteki soruya dogru cevap vermis. Eger soruya dogru cevap vermediyseniz sizin için çok iyi. .. :24:25 ben de doru yanıt verdm.. :):) |
Cevap : Psikopatlık Testi..
ımmm bu olmamalıydı:23:23ben bi psikopat mıyım yanee ??? :img-cray: hadi canım diilimdir dimi ??? biri beni teselli etsin :icon_sorry: sadece empati yaptım :Green_Colorz_PDT_22
|
waLa bnde tam bi piskopatm:D
yoksa nie öLdrsn ki kız kardeşini :D tşkLer (: |
Alıntı:
sende bi psikopatsın.. :)): |
Alıntı:
|
Yah Ben BU soruya İLk Duydugum da Doğru Cwp Wermistim :)
Yane İlk Kez Burada Okumuyorum daha Öncesin den Bi aRkadasım da sormuştu(J_TERRY) cwp ım karşısında kendide şaşırmıştı ama o kadar psikopatlıkla alakası oldugunu sanmıyorum D: paylaşımın içiçn de thx cnm |
yah bu kadarda olamaz heralde mantıklı cvp verdik sonuçta o zaman bütün psikopatlar mantıklı insanlar:):):)
paylaşım için tşkler canım... |
Allah'a şükür piskopat değilim:42::biggrin:
|