ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Acaba Siz Hangi Çizgi Film Karakterisiniz? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=47103)

sudenaz 05-29-2008 04:39 PM

Acaba Siz Hangi Çizgi Film Karakterisiniz?

Acaba Hangi Çizgi Film Karakterisiniz?:iconsiritik:

merve16 05-29-2008 05:03 PM

Cevap : acaba siz hangi çizgigifilm karakterisiniz?

Test Sonucu:
BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.
Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.

cansel 05-29-2008 05:07 PM

Test Sonucu:
BUGS BUNNY

sudenaz 05-29-2008 05:11 PM

benimnkide tweety tam bana uyuyor vakit ayırdığınız için tşkler...

perisu_1907 05-29-2008 05:41 PM

TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.
Doru sölüyo :)

meLankoLik_asaLet 05-29-2008 07:03 PM

TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.
Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

tam ben.. :):)

djdem 05-30-2008 07:39 AM

TWEETY
galiba bu benim

J_TERRY 05-30-2008 09:41 AM

Cevap : Acaba Siz Hangi Çizgi Film Karakterisiniz?

MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.
Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

suskun 05-30-2008 09:48 AM

BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.
Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin.

sıradışı 05-30-2008 09:49 AM

MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.
Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

*KeDi KeSeN* 05-31-2008 12:55 AM

Test Sonucu:
TWEETY

sanırım tweety im :S
ve sanırım birçok kşi tweety :D

*KeDi KeSeN* 05-31-2008 12:56 AM

yorumu daha şimdi okudum ve YEMİN EDERİM BENİ BAŞKA TÜRLÜ ANLATAMAZSINIZ

sudenaz 06-26-2008 10:39 AM

bencede anlatılana uyuyorsun yah bu arada avatarımı çalmışsın:)çokmu beğenedin:)

bedirhan05 06-26-2008 10:44 AM

Ben Kendime Göre Çizgi Film Karakteri Bulamadım.Her Ortama Uyum Saglarım

sudeece 06-26-2008 12:32 PM

BUGS BUNNY