![]() |
Kısır Mıyım Acaba ?
bende 18 yaşındayım bendede mastürbasyon yaparken akmıyor ama kendimi o zevke veremiyorum yani onu hissetmediğim için mi oluyor bilmiyorum ama hissetsem zorlasam bile su renginde zevk suyu mu artık nedir o geliyor ama geceleyin yattığım rüyalanmalarda özellikle beyaz akıyor anlamış değilim kısırmıyım acaba mastürbasyon yaparken akmıyor ama rüyalanmalarda akıyor acaba yeterince o zevki yaşamadığım için mi ? doktora falan gitmem gerekir mi ? |
Kısır Mıyım Acaba ?
Fizibilite olarak Türkiye şartlarında 18 yaşında ereksiyon (boşalma, döl, fışkırtma) olunabilir. Kısır olmak boşalamamak değil idir, boşalmak tamamen bir hormonal özelliktir erkek isen kaba tabir ile ossbir çektiğinde ya da ilişkiye girdiğinde salgıladığın bir hormondur aslında, nasıl ağladığın zaman gözün yaşarıyorsa bu da onun gibidir.
Doğal olarak meni akmıyorsa kısırsın diye bir şey yok az bekle bakalım ama 18 yaşında olduğuna inanmıyorum tahminen 12-13 yaşlarındasındır. Sonuç olarak doktorluk bi durum yok idir şu an, ayrıca çok fazla da asılma ufaklığa, sürekli tükürürsen o zaman ağzın kurur, malzeme kalkıyorsa problem yok ossbirden devam =) |