![]() |
Neyiniz Var Sizin?
Sizden Başka ?
Biri çıkıp burda söyleyebilirmi !!! Neden Sarhoş Olmak istersiniz ? Neden Ayık Olmak istersiniz ? Biri Sizden Ona Verdiğiniz Zaman Sizden Eksilmeyeceği Bişey İstedi Ni,YEEEE Vermezsiniz... Neyiniz Var sizin ? Yeniliklere Bu kadar Aşıksınız ? Üstelik Bu kadar Korkuyorken !!! Olanlara Kızgınlığınız Neden ? Engel Olduğunu düşündükleriniz !!! Ulaşmışken !! Sizin Özlediğinize !!!! Neden Özlemezsiniz !!! Neden Tokken Tadına Bakmayı Düşünmezsiniz ? Açlığın !!! Ç-alıntıdır. |
Cevap : Neyiniz Var Sizin?
gerçekden güzeldi emeğine sağlıkda valla konularını okumaya korkuyorum sonunda imzanı görücem diye çok kötü oluyorum ben görmeye dayanamıyorum ki onlar neler çekiyor bakalım ALLAHIM yardım et onlara...
|
Alıntı:
Kalbinizdeki merhametin fazlalığı bu gerekçenize fazlasıyla yansımış,keşke herkes sizin gibi olabilsedeee bu zulumü durdurmak için birşeyler yapabilsek. |
Ellerinize sağlık. Yine her zamanki çok önemli bir konuya değinmişsiniz. Bir gün herkezin bu konulara daha duyarlı olacağını temenni ediyorum. O zaman daha yaşanılabilir, daha anlamlı bir dünyada hayatlarımızı sürdüreceğiz. Belki biz göremeyiz, ancak dünyanın bir yerlerinde bu güzelliklerin çoktan farkına varmış nice insan olduğu biliyorum ve zamanı gelince bu güzellik tüm dünyayı saracak...
|
Elbet hepsinin bir cevabı var...
|
yaa çok güzel emeğine sağlık
|