![]() |
Ahududu Şurubu
Ahududu Şurubu Kullanılan Malzemeler
* Ahududuyu ayıklayıp, temizleyin, sonra bol suda, yıkayın. Bir süzgeçte süzün. * Ahududuyu toz şekerle ovalaya ovalaya yoğurun ve şekerin tamamen erimesi için on iki saat kadar bir kenarda bekletin. *Şeker tamamen eridiğinde ahududuyu, ince delikli bir süzgeçten geçirin ve sıkarak süzün. * Süzgeçte kalan posaya yarım su bardağı su koyun, tekrar yoğurup sıkın ve süzün. *Elde ettiğiz şuruba 30 gr limon tuzu katıp eritin. * Süzgeçten geçirin ve bir şişeye doldurup serin bir yerde muhafaza edin. Bir su bardağına iki parmak şurup koyun, üzerini suyla tamamlayıp karıştırdıktan sonra servis yapın. |
Cevap : Ahududu Şurubu
t$kler jnmmmmmm
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.