![]() |
İlginç Bir Evlilik Teklifi
http://i239.photobucket.com/albums/f...ala_01/124.jpg SENİN OLMAK İSTİYORUM, BENİM OLUR MUSUN...? Yerinde köLen, yerinde efendin oLmak istiyorum.. Hem efendim hem köLem oLur musun? Kızdıgımda kapLan, kızdıgında süt dökmüs kedin oLmak istiyorum.. Hem kedim hem kapLanım oLur musun? Hüzünlüyken müsfik baban, heyecanLıyken atesLi asıgın oLmak istiyorum.. Hem asigim hem anam oLur musun? Kücücük ogLun, gencecik kardesin oLmak istiyorum.. Hem kardesim hem kızım oLur musun? Üstünde gökyüzü, aLtında toprak oLmak istiyorum.. Hem topragım hem gögüm oLur musun? Gözünde nur, icinde huzur oLmak istiyorum İc huzurum göz nurum oLur musun? ... Sahibin, herseyin, KOCAN oLmak istiyorum.. Sahibim, herseyim, KARIM oLur musun...? |
Cevap : İlginç Bir Evlilik Teklifi
Bana biraz resimler saçma geldi ama sözleri harika yani süpeer ve çokda amlamlıı emeğine sağlık cnm güzel bir paylaşım ...
|
sabah kahvaltını yaparken yumurtadan bi alyans çıkmasının neresi saçmaki. denemek lazım:)
sözler mükemmel ama teşekkürler |
iLqnçç (:
tşkLer |
BENCE GEREKSİZ BİR ŞEY
DİREK YÜZÜNE SÖYLERİM DAHA İYİ |
resimler benim hoşuma gitti açıkçası süpriz yapmayı seven biriyim buda bana ilham kaynağı oldu.
paylaşım için tşkler. |
Sözler gusell yöntemde gusell açıkcası
|
gerçekten muhteşem olmuş
|
bana açıkcası yöntem saçma geldi sözler güzel ama paylaşım için tşkler...
|
söz cok güseldı yhha emegne saglk
|
iyi fikir bence
|