ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Oyun Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=617)
-   -   Limbo Yapımcısı Playdead'ten Gizemli Açıklama (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=458538)

Prof. Dr. Sinsi 08-15-2012 05:26 AM

Limbo Yapımcısı Playdead'ten Gizemli Açıklama
 
Limbo yapımcısı PlayDead'ten gizemli açıklama

Daha önce de açıklanan söylentilere göre Limbo'nun yapımcısı PlayDead. 'Project 2' adında gizemli bir proje üzerinde çalışmalar yapıyor. Bugün ise bu gizemli proje hakkındaki ilk detay açıklandı. Fakat ne yazık ki açıklanan bu detay. beklediğimiz detay değil.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


PlayDead'in yaptığı açıklamaya göre. 'Project 2' en az 2 yıl daha açıklanmayacak. Oyun yapımcısı Arnt Jensen ile yapılan röportajda Jensen konuya şu şekilde bir yorum yaptı:

"Limbo'yu hazır olduğunu hissettiğimiz anda yayımlamak için çok büyük finansal riskler aldık ve bunu tekrar yapmaya hazırız."

Ayrıca PlayDead. geçen ay 'Project 2' için Danimarka hükümetinden yüksek bir finansal destek almıştı. Bu proje ise. stüdyo tarafından şu şekilde tasvir ediliyor: "İnsan vücutları üzerinde sorgulanabilir deneyimler aracılığıyla dünyaya ele geçirmeye çalışan düşman kuvvetlerine karşı mücadele veren bir çocuğun hikayesi"

Daha fazla detayın ilerlediğimiz zamanlarda açıklanması bekleniyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.