![]() |
Ömer Gültekin-Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece
Ömer Gültekin-Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Gültekin-Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Gültekin-Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Gültekin-Yavuz Selimİlköğretim Okulu İletişim
Ömer Gültekin-yavuz Selim İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ömer Gültekin-yavuz Selim İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ömer Gültekin-yavuz Selim İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ömer Gültekin-yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ömer Gültekin-yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: ÖMER GÜLTEKİN-YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FATİH MAHALLESİ KORDONBOYU CAD.ORDUEVİ KARŞİSİ Telefon Numarası: 2128810602 Faks Numarası: 2128830731 Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |