![]() |
Pınarkule İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece
Pınarkule İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarkule İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarkule İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarkule İlköğretim Okulu İletişim
Pınarkule İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pınarkule İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pınarkule İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pınarkule İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Pınarkule İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: PINARKULE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Osmanli Caddesi Gürpinar Büyükçekmece istanbul Telefon Numarası: 2128551380 Faks Numarası: 2128551380 Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr |