![]() |
Köteyli Köyü Merkez Balıkesir
Köteyli Köyü Merkez Bilgileri - Köteyli Köyü Hakkında - Köteyli Köyü Tanıtımı - Köteyli Köyü Resimleri
İlçe: MERKEZ - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/254 1997/236 İle Uzaklığı: 12 km İlçeye Uzaklığı: 0 km Rakım: m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Balıkesir Bilgiler Alan x km² Nüfus x (2000) Nüfus Yoğunluğu x/km² Rakım x metre Koordinatlar Posta Kodu 10000 Alan Kodu 0.266. Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Merkez Web Sitesi x Köteyli Köyü, Balıkesir ilinin gönen ilçesine bağlı bir köydür. Geçim kaynağı hayvancılık ve tarımdır. Muhtarı Halil Dovan'dır. Sürekli dışarıya göç verdiğinden nüfusu gittikçe azalmaktadır. Konu başlıkları [göster] * 1 Kültür * 2 Coğrafya ve İklim * 3 Nüfus * 4 Ekonomi * 5 Muhtarlık * 6 Dış bağlantılar Kültür [değiştir] Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya ve İklim [değiştir] Köyün iklimi, bozulmuş Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir.Köy, Balıkesir/Gönen Merkez'e 12 km.'dir. Nüfus [değiştir] Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 254 1997 236 Ekonomi [değiştir] Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Muhtarlık [değiştir] Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır. Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |