![]() |
Kuşkaya Köyü Merkez Balıkesir
Kuşkaya Köyü Merkez Bilgileri - Kuşkaya Köyü Hakkında - Kuşkaya Köyü Tanıtımı - Kuşkaya Köyü Resimleri
İlçe: MERKEZ - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/319 1997/211 İle Uzaklığı: 25 km İlçeye Uzaklığı: 0 km Rakım: m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Yok Balıkesir Bilgiler Alan km² Nüfus (2000) Nüfus Yoğunluğukm² Rakım x metre Koordinatlar Posta Kodu 10000 Alan Kodu 0.266. Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Merkez Web Sitesi Kuşkaya Köyü, Balıkesir ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur. Coğrafya ve İklim Köyün iklimi, bozulmuş Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir. Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2000 319 1997 211 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |