![]() |
Servet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli
Servet Yalçın İlköğretim Okulu Hakkında - Servet Yalçın İlköğretim Okulu Tanıtım - Servet Yalçın İlköğretim Okulu Resimleri - Servet Yalçın İlköğretim Okulu İletişim
Servet Yalçın İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Servet Yalçın İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Servet Yalçın İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Servet Yalçın İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Servet Yalçın İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Servet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: SERVET YALÇIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Piirireis Mah. Ömer Seyfettin Cad. No: 1 Darıca Gebze Kocaeli Telefon Numarası: 2626537801 Faks Numarası: 2626538361 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi.biz |