ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   İnternette En Tehlikeli Cümle (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=4504)

EMRE2006 11-09-2006 11:36 AM

İnternette En Tehlikeli Cümle
 
ABD'de lise öğrencisi 14 yaşındaki genç kız MySpace.com sitesinde yazdığı bir cümle yüzünden kendisini apar topar sınıftan alan FBI ajanları tarafından sorgulanıyor.
ABD’de bir internet sitesinde "Bush’u öldürün" diye yazan 14 yaşındaki kız öğrenci, gizli servis ajanları tarafından sorgulandı. MySpace.com sitesine "Bush’u öldürün" yazan Julia Wilson isimli kız öğrenciyi dersten alıp sorgulamaya götüren ajanların sert davrandığı, kızın ise "Bush’a bir zarar verme niyetim yok. Sadece politikalarını desteklemiyorum. Ben savaş karşıtıyım" dediği bildirildi.



Sacramento’daki McClatchy Lisesi’nde öğrenim gören Julia Wilson, Myspace.com isimli siteye Başkan Bush’un bir fotoğrafı ve üzerine "Bush’u öldürün" yazdı ve yanına da bir bıçak çizdi. Geçtiğimiz ilkbaharda sekizinci sınıfta gördüğü tarih dersinde bu yaptığının federal bir suç olduğunu öğrendikten sonra siteden kaldırdı. Ancak artık çok geçti. Ajanlar Julia’nın sayfasını buldular ve küçük kızı kontrol listesine aldılar. Küçük Julia önceki gün biyoloji dersindeyken ajanlar okula geldi ve kız öğrenciyi dersten alarak sorgulamaya başladı. 15 dakikalık sorgulamad gözyaşlarına boğulan Julia’nın. Barış yanlısıyım, Irak’taki savaşa karşıyım. Bush’u öldürmek gibi bir niyetim yok" diye konuştu.

Şengül Şirin 11-09-2006 01:10 PM

Desene 14 yaşındaki çocuktan da korkar oldular

mate 11-09-2006 01:12 PM

walla doğru dedin 14 yaşındaki çocuktan bile korkuyorlar ..
paylaşım için teşekkürler

sewimliii 11-09-2006 01:40 PM

çok saçma bişey ya paylaşım için teşekkürler canım

sawman 11-09-2006 03:23 PM

gusel paylasım saol


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.