![]() |
Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu Bilgileri Akyurt Ankara
Ankara daki İlköğretim Okulları Hakkında - Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akyurt 'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu Resimleri - Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu Hakkında
Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu Ankara Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / AKYURT Adı: AKYURT NEHİRE BİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DR NESLİHAN ÖZENLİ CAD. NO:11 AKYURT Telefon Numarası: 3128441007 Faks Numarası: 3128440552 E-mail Adresi :Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu, Akyurt, Ankara Web Adresi:Hamzabali İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |