![]() |
Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonları
çocuk esirgeme yuvası - sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumları - ankaradaki çocuk yuvaları
ANKARA Ankara Veteriner Hekim Hasan Gültekin Karaoğlan Çocuk Yuvası Esertepe Mah. 4. Sok. No: 11 Etlik / Ankara 0312 3526266 ANKARA Atatürk Çocuk Yuvası (0-12) Gazino Durağı Adahan Sk. No:4 Keçiören 0312.3551110 ANKARA Bahçelievler İhsan Yazman Çocuk Yuvası (0-12) Bahçelievler 1.Cd. 17 Sk. No:71 0312.2231219 ANKARA Gazi Çocuk Yuvası Gazi Mah. Silahtar Cd. No:77 A.O.Ç. Yenimahalle / Ankara 0312.2110213 ANKARA Sincan Çocuk Yuvası (7-12) İnönü Cd. Fatih Mah. No:29 Sincan 0312.2720011 |
Cevap : koruyucu aile
Benim çocuğum yok arada bir çocukları ziyaret etmek istiyorum kendim noterde çalışıyorum hafta sonları uygun oldukça görmek istiyorum çocuğuım olmuyo sadece sevmek onlarla vakit geçirmek istiyorum . birde koruyucu aile olmak için şartlar neler bu konuda bilgi almak istiyorum biçocuğa destek vermek için neyapmak lazım evlatlık için şartlarınız nedir 1 yaşda olur sorun değil
|
Cevap : Ankarada Bulunan Çocuk Esirgeme Yuvalarının Telefonları
Koruyucu aile olunca aileye teşvik veriliyor,
çocuk sizde kalabiliyor ancak hala devlet himayesinde oluyor. Ancak evlatlık olunca artık maddi manevi tüm sorumlulukları size ait oluyor. Ayrıca varisiniz de olmuş oluyor. |
|
Iyi gunler ben ordaki cocuklari ziyaret etmek istiyorum üniversite ogrencisiyim herhangi bir izin almaya gerek var mı
|
Ben çocuklara adak vermek istiyorum kabul ederler mi
|