![]() |
Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu Resimleri - Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu Hakkında
Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hıdırlıktepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: HIDIRLIKTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇANDARLI MH. 250. SK. HIDIRLIKTEPE Telefon Numarası: 3123123457 Faks Numarası: 3123123457 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |