![]() |
Cesaret,Bilgelik Ve Güç Büyüsü
(dolunayda) Malzemeler 1 adet kırmızı mum 1 adet mor mum 1 adet beyaz mum 1 adet ipek ip Talimatlar Mumları yakın ipi merkeze serin ve tekrar edin: " With this rope i bind thine power to be mine for second or hour to make me strong when i am week to give me visdom that i seek to give me courage as not to flee" Bu ipi yanınızda tutun (spellin Türkçe karşılığı " Gücü bu ipe bağlıyorum, bir dakikalığına ya da saatliğine benimle olması için bağlıyorum . Güçsüz düştümde güçlendir beni, aradığımın bilgisine ulaştır beni,bana kaçmamam için cesaret ver") |
Cesaret,Bilgelik Ve Güç Büyüsü
allah c.c büyücüleri felak süresinde şöyle lanetlemiştir Rahman ve Rahim Allah’ın Adıyla 1- De ki: Ben sabahın Rabb’ine sığınırım; 2- Yarattıklarının şerrinden. 3- Bastırdığı zaman karanlığın, 4- Düğümlere üfleyip büyü yapanların 5- Haset ettiği zaman hasetçinin şerrinden (de o’na sığınırım) ve rasulüllah a.s hadisinde büyücülüğün nekadar kötü olduğunu şu şekilde açıklıyor.. Hadis : Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim (sihir maksadıyla) bir düğüm vurur sonra da onu üflerse sihir yapmış olur. Kim sihir yaparsa sirke düşer. Kim birşey asarsa, o astığı şeye havale edilir." |