![]() |
Akrabalara Söylenmesi Zor Meslekler...1
dede:nereyi kazandın evladım öss sonuçlarını yeni öğrenmiş ve mutluluktan uçan bünye: boğaziçi üniversitesi endüstri mühendisliği(artık kişi hayran bakışlara maruz kalmayı, övülmeyi, ilahlaştırlımayı beklemektedir. e kolay değil tabi ilk 100e girmiştir) dede: e oğlum kazanamadın mı ablan gibi bi doktorluk filan(kişinin ablası konya-tıpta okumaktadır) o kadar da çalış dedik sana. .................................................. .............. sen simdi neyi bitirdin evladim? -sosyoloji teyze. -hmmm, iyi iyi. ....sessizlik.... ....sessizlik... -şimdi evladim o dedigin ne oluyor? - simdi toplum, insan, bidi bidi bidi..... -hmmmm. ...sessizlik... ...sessizlik... - peki onu bitirdin ne oldun, sosyalist mi? .................................................. .................................................. .................................... - sen nereyi kazandin şimdi kaca gectin kizim? - hukuktayim ben halime teyze, 2ye gectim işte. - haa doktor mu olucan. - yok o tip!!!?!!! bu hukuk. - haa ne olucan ki? - işte allah ne verdiyse |