![]() |
Gülmeye Hazırlanın Ve Buyrun
1)Temel yeni ehliyet almis yolda gidiyormus. Dümdüz yolda giderken yolun ortasindaki bir direge çarpmis, araçta sikisip kalmis... Herkes basina toplanmis, trafik polisi de gelmis : -"Beyefendi, nasilsiniz, iyi misiniz?" -"Iyiyim, iyiyim..." -"O zaman isminizi söyleyin de durumunuzu kariniza haber verelim..." -" Gerek yok, karim ismimi pilur.." 2)Dünya feministler toplantısı yapılıyormuş; İngiliz fenminist demiş ki; kocama dedim ki; ben artık alış-veriş yapmayacağım, 1 gün baktım yapmamış, 2. gün baktım yapmamış, 3 gün yaptı. Alman feminist atlamış; kocama dedimki; ben artık bulaşık yıkamayacağım, 1. gün baktım yıkamamış, 2. gün baktım yıkamamış, 3. gün baktım yıkamış. Fadime; Uy pen kocama dedum ki; pen artuk çamaşur yıkamayrum, temizlukta yapmayirum, 1. gün görmedum, 2. gün görmedum, 3. gün yavaş yavaş görmeye paşladum. 3)Biyoloji Öğretmeni, öğrencilerinden birisine sormuş. Çocuğum: -"Refleks haricinde insanların isteksiz olarak hareket eden şeyine ne denir? Öğrenci: -"Tik'tir hocam. Öğretmen: -"Afferin çocuğum bildin. Senin adın nedir? Öğrenci: -"Tüleyman öğretmenim. |