ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzel Evim (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=612)
-   -   Evinizi Dekore Ederken Çocuklarınızıda Düşünün (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=437049)

Prof. Dr. Sinsi 08-13-2012 02:51 AM

Evinizi Dekore Ederken Çocuklarınızıda Düşünün
 
Belki farkında değilsiniz ama evinizdeki birçok şey küçük çocuğunuz için çok tehlikeli olabilir. Evimiz küçük yaramazlar için en güvenli yer olması gerekirken. Elektrik prizi veya sivri bir köşe onun acı çekmesine neden olabilir. Bu ürünlerle.
Klozet kapağı kilidi: Küçük yaramazlar için tehlike noktalarından biri. Kapağın açılmasını engelleyen plastik alet onu korumanızı sağlayacaktır.

Çok amaçlı kapı kilidi: Her tür kapının sizin isteminiz dışında çocuğunuz tarafından açılmasını engelleyecek biçimde tasarlanmış.
Priz emniyeti: Çocukların oynamak için en cazip ev tehlike noktalarından biri de prizler. Parmaklarını deliğe sokmaktan onları alıkoyacak plastik mekanizmayı. Ve prizlerin çocuk için oluşturduğu tehliaaai minimize etmiş oluyorsunuz.
Köşe koruyucu: Ev eşyalarının sivri köşelerini koruma altına alan plastik mekanizmayı. Tehlike bu yolla azaltılıyor.
Dolap kapı kilidi: Dolap kapaklarının kulplarına takılarak açılmasını engelleyen mekanizma.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.