![]() |
Mahkemelerden Komık Diyaloglar..:))Kesinlikle Tam Komedi
Mahkemelerden Komik Diyaloglar
> >> Türk mahkemelerinde hakimle sanık ve tanıklar arasında geçen gerçek > >> konuşmalar... Gülmekten kırılacaksınız! > >> 11 Nisan 2006 Salı 09:33 > >> > >> > >> > >> -SORU: Doğum tarihiniz nedir? > >> CEVAP: 15 Temmuz > >> SORU: Hangi yıl? > >> CEVAP: Her yıl > >> > >> *** > >> SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? > >> CEVAP: Evet > >> SORU: Peki ne şekilde etkiliyor? > >> CEVAP: Olayları unutuyorum. > >> SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? > >> > >> ** > >> SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? > >> CEVAP: Ya 38 ya da 35. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum. > >> SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor? > >> CEVAP: 45 yıldır... > >> > >> *** > >> SORU: Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi? > >> CEVAP: Bana 'Neredeyim ben, Canan?' dedi. > >> SORU: Peki bu niçin canınızı sıktı? > >> CEVAP: Çünkü benim adım Suzan... > >> > >> *** > >> SORU: Korna çaldınız mı? > >> CEVAP: Kazadan sonra mı? > >> SORU: Kazadan önce. > >> CEVAP: Tabii; 10 yıl boyunca... > >> > >> *** > >> SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi? > >> CEVAP: Evet. > >> SORU: Kaçı erkekti? > >> CEVAP: Hiçbiri. > >> SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı? > >> > >> *** > >> SORU: Saldırganı tarif eder misiniz? > >> CEVAP: Orta boyluydu, sakalı vardı. > >> SORU: Kadın mıydı, erkek miydi? > >> > >> *** > >> SORU: Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz. > >> CEVAP: Evet. > >> SORU: Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu? > >> > >> *** > >> SORU: İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? > >> CEVAP: Ölümle. > >> SORU: Ölen kimdi? > >> > >> *** > >> SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? > >> CEVAP: Otopsi 18.30 da başladı. > >> SORU: Adam ölüydü değil mi? > >> CEVAP: Yok, oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu. > >> |
Cevap : Mahkemelerden Komık Diyaloglar..:))Kesinlikle Tam Komedi
Alıntı:
|
İlginiz için teşekkürler..
|
Alıntı:
ayyyy çok komik yaw :24:25:24:25:24:25 |
çok güzel bi araştırma:24:25:24:25:24:25:24:25
|