![]() |
Suavi - Şarkı Sözleri
Hasret Türküsü
Uzundur bu yollar, giderim gözüm kara Sanma ki dönmem sana Beni bekle,seni ben alam Ola ki vurulmuşum, senden beterim yalnız Vurulmuşum dağ basına,nöbetteyim sevdalım Yaralıdır canı yüreğim, hasretinle erir giderim Seni nasıl unutsun bedenim, gözüm dalar gariplenirim Vurulmuşum besbelli, dolanmışım yar beline Bir türkü tutturmuşum, ağlamaklı hasrete Bilmelisin Bu yol bizim yolumuzdur Gidip geri dönmemek var Kalanlarla yola devam Umut bizim ışığımız Sıra kimde belli olmaz Ümit bizim ışığımız Bilmelisin bilmelisin ümitsizlik yok Sana hoşçakal diyemem Ama şimdi gitme vakti Yüreğimde çanlar vurur Kalbim sökülüyor sanki Yüreğinde hasret biter Ümitsiz olma yeter Gidip de dönmemek var dönüpte görmemek var Bu bir veda şarkısıdır yüzüne el sürmemek var Bilmelisin bilmelisin ümitsizlik yok Bir Yanım Baharda Benim Yandım yandım kül olmadım Bir yanım pınarda benim Tutsak oldum kul olmadım Bir yanım rüzgarda benim Ölünceye insan benim İnsanadır emeklerim Ayaz yedi çiçeklerim Bir yanım baharda benim Banaz'da sultan abdalım Kör oğlu'yum hem dadalım Dost nesimi bilir halım Bir yanım dağlarda benim Kalanların Ardından Kalsın geride bu aşk anma adımı Eğdirme başımı yar Sana ben kendim kurban edeyim Mal etme özümü Sevdamı sineme gömüp gideyim Beden ayazda karda Yürek ağrıda harda Ah tam da gelmişken sevdalı baharda Olur mu bu veda Bilmez bi vefa Sönsün ateşim Ele yak aşk odumu Savur at külümü Yellere karışır tufan edeyim Sürmeden yüzümü ben sana Uzaktan iman edeyim Unutamadığım Umutlarımın aynası gözlerin Bakıp bakıp gözlerine doyamadığımsın İlk yaz yağmurları özlemi taşır yüreğime Öpmeye kıyamadığımsın Sesini duymak bir karanfil oklar gibi Yüzünü görmek rengarenk çiçekler gibi Dudaklarımda açamadığımsın Doyamadığım,kıyamadığım,açamad ığım,bırakamadığımsı n Doyamadığım,kıyamadığım,açamad ığım,unutamadığımsın Ve okşarken saçlarını Güneşe dokunur gibi olurum Yanar ellerim Tutuşsam da kül olsam da Bırakamadığımsın |