![]() |
Emre Yücelen-Rüzgar Olacak Şarkısının Sözleri
Emre Yücelen Rüzgar Olacak-Emre Yücelen Rüzgar Olacak sözleri-Emre Yücelen Rüzgar Olacak şarkı sözleri-Emre Yücelen Rüzgar Olacak lyrics
Dönüp dönüp bakacaksın yine Saçların rüzgar olacak Ve o şemsiyeli adam hiç hiç gitmemiş olacak Bir sen vuracak damla damla Tüm aklımı alacaksın Bir sen cizeceğim gökyüzüne Saçların rüzgar olacak Elele tutuşur kaldı gözlerim Boynuna sarılıp kaldı düşlerim Kimi günler dışarda sonbahar Yaprakları örttüm üstüme İnceden rüzgarlara karıştı saçların Buralarda ağlar kaldım Geçmişe döndü yine aklım Seldim dindim yeniden dirildim Dönüp dönüp bakacaksın yine Saçların rüzgar olacak Ve o şemsiyeli adam hiç hiç gitmemiş olacak Bir sen vuracak damla damla Tüm aklımı alacaksın Bir sen cizeceğim gökyüzüne Saçların rüzgar olacak Beni terketip gittiğiğnden günden beri Gözüme uykular girmiyor Acı tatlı unuttum herşeyi Yüreğim deliriyor Beni unutturmak için sana Her şey deneniyor Ne kaldı bilmem geriye yüreğim deliriyor Bilmiyorum sevdam yüreğim deliriyor Yüreğim deliriyor yüreğim deliriyor |