![]() |
Cemal Şenyuva Çikolata Şarkısı Sözleri
Cemal Şenyuva Çikolata - Cemal Şenyuva Çikolata Şarkı Sözü - Cemal Şenyuva Çikolata sözleri
Cemal Şenyuva Çikolata Şarkı Sözleri Cicili bicili giyinmişsin çıkmışsın sokağa Bu güzellik fazla değil mi insanoğluna Cicili bicili giyinmişsin çıkmışsın sokağa Bu güzellik fazla değil mi insanoğluna Sen çok tatlısın güzelsin Senin yerin benim kalbim Kokun yastığımın üzerinde Hala saç telin duruyor bak burada İçime çekiyorum her nefeste Tadını alıyorum her öpüşte Yanımdayken özlüyorum Of Allahım dayanamıyorum Vallahi billahi deliriyorum Çikolata gibisin maşallah Nazar değmez inşallah Kem gözlerden uzak olsun Yerin yurdun yanım olsun Çikolata gibisin maşallah Nazar değmez inşallah Kem gözlerden uzak olsun Yerin yurdun yanım olsun Çikolata gibisin maşallah Nazar değmez inşallah Kem gözlerden uzak olsun Yerin yurdun yanım olsun Sen çok tatlısın güzelsin Senin yerin benim kalbim Kokun yastığımın üzerinde Hala saç telin duruyor bak burada İçime çekiyorum her nefeste Tadını alıyorum her öpüşte Yanımdayken özlüyorum Of Allahım dayanamıyorum Vallahi billahi deliriyorum Çikolata gibisin maşallah Nazardeğmez inşallah Kem gözlerden uzak olsun Yerin yurdun yanım olsun Çikolata gibisin maşallah |