![]() |
Vejetaryen Sütlaç Tarifi / Vejetaryen Sütlaç Yapılışı /Vejetaryen Sütlaç Tarifi Nedir
Vejetaryen Sütlaç Tarifi / Vejetaryen Sütlaç Yapılışı /Vejetaryen Sütlaç Tarifi Nedir
Vejetaryan Türk Mutfağı Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 lt. süt (1 puart: 0,946 litre dir.) 1 lit. Su 1/2 bardak pirinç 1 bardak şeker 1 tatlı kaşığı tarçın Süt, su ve pirinci, pirinç iyice yumuşak olana kadar kaynatın. Şekeri ekleyip 5 dakika daha pişirin. Servis tabaklarına ayrı ayrı bölüştürün ve dolapta soğutun. Servis yapmadan önce tarçınla süsleyin. alıntıdır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.